Osnovan novi startap za jednostavan pronalazak najjeftinije ponude IT opreme i bele tehnike u Srbiji

Od pojave pandemije prošlo je nešto manje od dve godine, pa se i način na koji živimo i radimo okrenuo za 180 stepeni. Zbog toga smo praktično bili primorani da usvojimo nove navike koje nam je život nametnuo. Digitalizacija je imala veliku ulogu u razvijanju online kupovine koja je u protekle skoro dve godine doživela pravi bum i u Srbiji.

Kako je počeo razvitak online kupovine, tržište je postalo otvorenije za još veću, bogatiju i raznovrsniju ponudu, naročito računarske opreme, bele tehnike, malih kućnih aparata, TV i audio uređaja i mobilnih telefona. Time se javio jedan problem kod potrošača. Kako se odlučiti za odgovarajući brend, ostati u granicama budžeta, a na to ne potrošiti dragoceno vreme koje je u današnje vreme luksuz?

Sa idejom da se potrošačima reši upravo ovakav problem i olakša kupovina računarske opreme i bele tehnike kako u prodavnicama, tako i online, nastao je novi startap – regionalna platforma Za sve pare za brzu, jednostavnu i efikasnu pretragu velike ponude uređaja u čak pet regiona širom Srbije.

Šta dobijate posetom vebsajta Za sve pare i kako vam štedi vreme?

Novi startap osmišljen je tako da u okviru različitih kategorija dobijete listu uređaja koji su u ponudi u prodajnim objektima i online sa svim dodatnim informacijama koje vam mogu biti od koristi.

Kako to izgleda u praksi? Odete na Za sve pare, izaberete željenu kategoriju i proizvod u okviru nje. Na primer, ako su vaš izbor televizori, posetom ove kategorije pojaviće se cela lista televizora u ponudi sa najnižim cenama, prodajnim objektima i online prodavnicama gde su dostupni, njihovim adresama, brojevima telefona, imejlovima i vebsajtovima.

Time ćete sačuvati svoje vreme koje biste, u suprotnom, koristili za pretragu proizvoda na gomili različitih sajtova i posetom velikog broja prodavnica.

Na ovoj platformi naći ćete 78 prodavnica IT opreme i bele tehnike i više od 1200 uređaja 38 svetski poznatih proizvođača potrošačke elektronike. Za vas je izlistana ponuda Dell, Beko, Hisense, Grundig, Kyocera, Chieftec, Pioneer i drugih uređaja po najnižim cenama na tržištu.

Sve na jednom mestu i za sve pare – kompletnu ponudu koju nudi ovaj startap pogledajte OVDE.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four × 5 =